Rauna

Sinnanmaa

Lukuisten vuorien ja metsien täplittämä Sinnanmaa on Raunan ydin, jossa elämä on kiireistä ja työnteon täyttämää. Sinnanmaan järjestyksestä pitää huolta Kansalliskaarti sekä Keisarinnan vasallit.

SINNA > Yltäkylläinen ja kiireinen Raunan pääkaupunki, jossa Keisarinna johtaa maataan näyttävästä linnastaan. Se on tunnettu kaupppatoristaan, jossa paikallisten kauppiaiden lisäksi vierailee paljon myyntihenkisiä matkaajia meren takaa. Sinnasta löytyy myös Raunan sotilaallinen vahvuus, Kansalliskaarti.

HARIKKO > tunnetaan työväenluokan kotina, sen asukkaat ovat niin kalastajia kuin maanviljelijöitäkin, jotka kulkevat pitkiäkin matkoja työpaikkansa ja kotinsa välillä.

KIVIKILLAN KYLÄ > Nimestään huolimatta Kivikillan Kylä on kaupunki, joka tunnetaan parhaiten Raunan entisenä pääkaupunkina. Kaupunki oli aikoinaan suuri Kivikillan kohtaamispaikka, mutta se tuhoutui merikäärme Rankorin noustessa merestä. Kaupunki on rakennettu Kivikillan linnan raunioihin, mutta se ei koskaan saanut entistä loistoaan takaisin, vaan on historiastaan huolimatta jäänyt vaatimattomaksi.

VÄLINEN > Käärmevuoren kupeessa sijaitseva Välinen on rakennettu kahden suuren joen väliin. Kylän ehdoton vetonaula on Risilvaksen temppeli, jonne saapuu matkaajia kaukaakin.

ALTAHINEN > Kumpuilevan vuoriryppään suojassa seisova Altahinen on pinta-alaltaan suuri kylä, joka elättää itsensä vuorien hopeakaivoksilla.

HIIDENMAA > Hiidenmaasta käytetään usein nimitystä Hiidenmaan Metsä, sillä kylä on levittäytynyt niin laajalti metsän alueelle että kylän osoittaminen tiettyyn kohtaan on mahdotonta. Metsä on elinvoimainen ja valoisa, siellä risteilevillä poluilla on helppo kulkea eikä matkaaja eksy niitä seuratessaan.

ORSIKARI > Myös majakkasaarena tunnettu Orsikari on pieni saari Sinnanmaan edustalla. Saarella elää pieni kalastajien yhteisö, joka elää lähes omavaraisesti. Orsikarin keskellä seisova majakka auttaa laivoja suunnistamaan Raunan lähivesissä.

Syrjätörmä

Korkeista rantakiellekkeistään tunnettu ja petollisen kauniiksi leimattu saari, synkät ja vaikeakulkuiset kuusimetsät verhoavat sen keskiosaa. Syrjätörmä on muihin saariin nähden hyvin itsenäinen ja liittyy harvoin Raunan sisiäisiin asioihin, hyvässä ja pahassa.

Insel on yksi Raunan vanhimmista kaupungeista, sen suuri linna kohoaa korkealla kalliolla saaren laidalla, vahvistaen entisestään eristäytynyttä ja pahaenteistä mielikuvaa. Viinas sen sijaan on hiljainen kalastajakaupunki, joka saaren maineeseen nähden on erityisen vaatimaton.

 

Tietoa kirjoittajasta

luolamestari666

8 vuotta foorumiroolipelejä ja niistä ulos kasvaminen jätti tyhjän kolon rintaan, sitä yritetään nyt täyttää tällä pöytäropen tekeleellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *